Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás képes leírás - Szolnok.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - Szolnok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolnok.tlap.hu » Vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bajnok Étterem

Bajnok Étterem

Szolnok belvárosában található a már külsőségeiben is egyedülálló "Bajnok PUB és étterem". A kerthelyiség a magyar paraszti hagyományokat felidézve különleges hatással van az ide látogatókra. A falakon korabeli paraszti szerszámok és a sok piros muskátli udvarház jellegűvé varázsolja. A pincerészben 150m2-en található angol PUB, mely hamisítatlan angolszász hangulatot áraszt, hihetetlen ötletességgel, a vendégek nagy megelégedésére. Bajnok étterem és pub - A PUB-bal párhuzamosan található az abszolút magyaros stílusú páratlan hangulatot sugárzó boltíves pinceétterem. Az étlap elsősorban a magyar konyha remekeit és a konyhafőnök ajánlatát kínálja, melyre ugyancsak a magyaros ízek a jellemzők. A légkondícionált PUB része az elkülöníthető rendezvényterem, amely ideális bankettek, üzleti tárgyalások, állófogadások, osztálytalálkozók színvonalas lebonyolítására.

Európa Étterem és Vendégház

Európa Étterem és Vendégház

Az Európa Étterem és Vendégház Szolnokon könnyen megközelíthető helyen található. Éttermi- büfé és fizető vendégszobai szolgáltatásokkal állunk kedves vendégeink rendelkezésére. Továbbá vállaljuk családi, munkahelyi rendezvények teljekörű lebonyolítását. Korszerű eszközökkel felszerelt éttermünk, versenyképes árakkal vár minden kedves látogatót.

Galéria Étterem

Galéria Étterem

Az éttermünknek helyet adó épületet az 1800-as évek végén építette Dr. Gergelyffy Róbert Graff Szolnok szívében a Tisza közelében. Az épület renoválása és átépítése 1994-től 1998-ig tartott különös hangsúlyt fektetve az eredeti épület szépségének és légkörének megtartására. Az éttermet 1998-ban alapítottuk, és azóta is nagyon fontos szerepet tölt be a város vendéglátásában. Vendégeink 70%-át a gazdasági társaságok, politikai pártok, alapítványok, művészeti egyesületek és vállalkozók rendezvényei alkotják. Éttermünk három szinten szolgálja ki a vendégeket: a földszinten egy nem-dohányzó étterem részben, az első emeleten egy dohányzó kávéházban ,szintén az első emeleten egy 180 négyzetméteres különteremben, legvégül pedig a 20-30 főt is befogadni képes pincehelyiségben. A késő tavaszi és nyári hónapokban kerthelyiséget is üzemeltetünk. A Galéria kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények ( esküvők, céges meetingek) lebonyolítására egyaránt.

Szolnok NetPincér - Ételrendelés az Interneten

Szolnok NetPincér - Ételrendelés az Interneten

Rendelj ételt az Interneten! Éhes vagy? Rendelj egy ebédet vagy egy vacsorát az Interneten! Legyen az egy pizza, bécsiszelet vagy egy finom gulyásleves éttermeink elkészítik és gyorsan kiszállítják hozzád a megrendelt ételeket! A hagyományos magyar konyha mellett választhatsz az olasz, a kínai, a japán, a török és az thai konyha ételeiből is! Az Ételrendelés az Interneten kényelmesebb mint a telefonos, mert soha nem foglalt a vonal, a bővebb választék könnyen áttekinthető és még bankártyával is lehet számos helyen fizetni! Budapesten több mint 100 pizzéria kínálatából lehet választani, de vidéken is sok helyen leadható a pizzarendelés!

Tiszavirág Étterem Szolnok

Tiszavirág Étterem Szolnok

A Tiszavirág Vendéglő Szolnokon található a Sütő út 3 szám alatt. A vendéglő hétfőtől csütörtökig 11.00 - 22.00 óráig, pénteken és szombaton 11.00-24.00 óráig várja vendégeit. Az étteremben 30 fő kényelmes, kulturált kiszolgálására van mód. Magyaros és nemzetközi hal-, grill- valamint kímélő ételek, tálak, desszertek, italok, teák, kv-k széles választéka található. Udvarias, gyors kiszolgálás, ízletes ételek, bőséges italválaszték várja a betérő vendégeket.

Tuti menü