Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Helyi hírek, média képes leírás - Szolnok.tlap.hu
részletek »

Helyi hírek, média - Szolnok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolnok.tlap.hu » Helyi hírek, média
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aktív Rádió

Aktív Rádió

A Szolnoki Aktív rádió honlapja. A rádió az FM 92,2 Mhz-en fogható Szolnok és térségében. Az oldalon lehetőségünk van a rádió online hallgatásához is, melyhez telepítenünk kell a Windows Média Playert. A rádió címe: 5000 Szolnok, Kossuth L. út 2.

Blog Szolnok

Blog Szolnok

Blog Szolnok - Szubjektív élményportál! A Honlap témaköreiből: - Arcok - Érdekes emberek Szolnokról - 1xVolt - Történetek a városról - Helyszínelő - Hová menjünk és hová ne - Ajánlom - Recenziók kulturális eseményekről, filmekről, könyvekről - Naplóm - Ami eszembe jut a városról - Akb - A Kivert Biztosíték, avagy minden, ami nem tetszik - Album - Egy kép és egy történet...

Szolnok és Környéke Szuperinfó

Szolnok és Környéke Szuperinfó

A Szolnok Megyei és a Szolnok és Környéke Szuperinfó a Hungária Szuperinfó Országos Laphálózat tagja. A lapok kiadója a Szuperinfó 2000. Betéti társaság. 1990-ben cégünk vállalkozásként indult, majd később betéti társasággá alakult. A vállalkozások évében, elsőként megjelent Szolnokon a városi Szuperinfó. A hirdetők és az olvasók visszajelzései megerősítettek abban, hogy ingyenes újságra Szolnokon is szükség van. Az évek hosszú során növeltük dolgozóink létszámát, folyamatos képzéssel biztosítva szakmai felkészültségüket. Új irodát, szerkesztőséget építettünk a belváros szívében: A Szolnoki Szuperinfóból Szolnok és környéke lett, megemelt példányszámmal. Elegáns irodánkban számítógépes szerkesztőséget hoztunk létre. Folyamatosan fejlesztettük technológiánkat és az első fekete-fehér újságból eljutottunk a 4 szín color kiadványhoz. Tipográfiai stúdiónk a legmodernebb Machintos gépeken dolgozik...

Szolnok Tv

Szolnok Tv

Szolnok város televíziójának a honlapja: hírek, magazinműsorok, közgyűlés, heti műsor és nyári mozi. A Szolnok Tv oldalán napi frissítéssel olvashatjuk a televízióban megjelenő hírek és információk összefoglalóit.

Szolnoki hírportál

Szolnoki hírportál

Hírportálunk gárdája fiatal, lelkes újságírókból áll. Véleményünk szerint a szolnoki, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közönség igényes, szórakoztató tájékoztatásához jelenleg nem áll rendelkezésre elég online felület. Ezért szeretnénk a saját nézőpontunk, világlátásunk szerint megmutatni a helyi és országos történéseket. Weboldalunkon - többek közt - olvashatnak jászsági, karcagi és törökszentmiklósi híreket, magyarsággal kapcsolatos cikkeket, valamint belföldi és külföldi, kulturális, bűnügyi, illetve sport híreket. Látogasson bennünket rendszeresen, szóljon hozzá cikkeinkhez, s küldje el témajavaslatait e-mail címünkre!

Szolnoki Információs portál

Szolnoki Információs portál

Szolnok Megyei Jogú Város információs portálja: városi információk, közérdekű hírek, aktuális programok, rendezvények, pályázatok, gazdaság, polgármesteri hivatal, helyi információk és helyi időjárás.

Szolnoki napló

Szolnoki napló

Szolnok és térségének friss hírei és információi. Főbb témakörök: hírek, blogok, fórum, horoszkóp, galéria, apróhirdetés és szépségverseny. A portál napi rendszerességgel frissül, így mindig a legújabb hírek olvashatóak rajta.

Tuti menü