Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek és vállalkozások képes leírás - Szolnok.tlap.hu
részletek »

Cégek és vállalkozások - Szolnok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolnok.tlap.hu » Cégek és vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 20 db
Alföldfa Kft.

Alföldfa Kft.

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Termékeink: Lambéria, Hajópadló, Svédpadló, OSB, Asztalos fűrészáru, Táblásított lapok, Tetőfólia, Bitumenes hullámlemez, Zsindely. A megrendeléseket partnereinken keresztűl bonyolíthatják le.

Blade & Hair Kft.

Blade & Hair Kft.

Gondolom látott már Ön is hagyományos köszörűvel végzett késélezést. Egy véletlen mozdulat és nem csak esztétikai kár keletkezik. Az idő melyet egy éles szerszám önnek megtakarít megfizethetetlen. A késélezés Önnek időt takarít meg. Vannak cégek ahol az élezés -- késélezés akár egy hét is lehet. Mi a lehetőségek szerint a késélezést, élezést azonnal vagy rövid (1-2) nap határidővel vállaljuk. Késélező gépünk garancia a gyors és pontos munkára...

Borovi Faipari Zrt.

Borovi Faipari Zrt.

A Borovi Faipari Zrt. magas színvonalon elégíti ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Válasszon minket, mert: Korszerű, ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek termékeink. Szívesen segítünk elképzeléseik, terveik megvalósításában műszaki információkkal és pontos helyszíni felméréssel. Munkatársaink szaktanácsadással, árajánlat készítéssel állnak a kedves érdeklődők rendelkezésére bemutatótermeinkben személyesen, de telefonon, faxon vagy e-mail-en keresztül is. Az árajánlatokat 1-2 napon belül elkészítjük. Megrendelőink részére kedvező szállítást, szakszerű szerelést biztosítunk saját szerelőcsapatunkkal. Garanciális szervizszolgáltatás nyújtunk.

Elitkert

Elitkert

Kertépítés, sziklakert-, dísztó építése, szakszerű növényültetés, gyepesítés magvetéssel és gyepszőnyeggel, belső terek dekorációja, télikert építése Szolnokon és vonzáskörzetében. Az otthont a ház és a kert együttese adja. Napjainkra a fárasztó napi, heti munka után a pihenés, kikapcsolódás ideális helyszíne a kert lehet. Ahhoz, hogy a kert ezt a funkcióját maradéktalanul elláthassa, gondos tervezés, többszöri megbeszélés szükséges. A legszebb és legjobban használható kertek hosszas együttműködés, többszöri egyeztetés gyümölcsei. Mindig fontos a tulajdonos elképzelése, ennek segítésgével pontosíthatjuk az elképzeléseket és a megvalósítandó tervet. Az elkészített terv egyesíti a megrendelő elképzeléseit és igényeit a tervező szakértelmével, a kert adottságaival. Nem elég igényesen megtervezni és megépíteni a kertet, legalább olyan gondossággal szükséges a későbbiekben ápolni, hogy megőrizhessük a zöldterület igényességét.

High-Care

High-Care

Weblap azoknak, akik eldöntötték, hogy megszabadulnak ráncaiktól, narancsbőrüktől, felesleges zsírpárnáiktól, akik elhatározták, hogy megőrzik szépségüket és fiatalságukat, akik elégedetlenek külsejükkel és változtatni akarnak rajta, akik megfizethető áron professzionális szolgáltatásokat és tartós eredményeket akarnak, akik hisznek abban, hogy a külső szépség és a belső harmónia összefügg egymással. Weblapunkon megismerkedhetsz azokkal a kezelésekkel és termékekkel, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy szép és fiatal maradj, amelyekkel eltüntetjük narancsbőrödet, helyi zsírpárnádat, elhalványítjuk striádat, amelyekkel feszessé és fiatalossá tesszük bőrödet, kisimítjuk ráncaidat. Megtudhatod, mi okozza az arc- és testproblémádat, milyen mechanizmus alapján hatnak a High Care kezelések és készítmények, miben különböznek ezek a hagyományos eljárásoktól, milyen kozmetikumokat célszerű használnod otthon. Hírleveleink, szakmai cikkeink segítségével ingyenesen tanácsot adunk, hogyan tudsz megszabadulni arc- és testproblémáidtól, hogyan tudsz minél tovább egészséges és szép maradni.

Inforace Ker. és Szolg. Kft.

Inforace Ker. és Szolg. Kft.

Kiváló minőségű Samsung klímák a Klimainfo jóvoltából. A Samsung klímákra jellemző a megbízhatóság, a hosszú élettartam, és nem utolsó sorban az, hogy energiatakarékosak. A Samsung klímákon kívül még más, nagyszerű márkákat is kínálnak vásárlóiknak (LG, Panasonic, Daikin, Midea, Mitsubishi, Toshiba, stb.). A webáruház segítségével kényelmesen meg lehet rendelni a termékeket, online. Klímaszerelőik zöld kártyával rendelkeznek, tehát az ő segítségükkel a klímaberendezés megőrzi a garanciáját a szerelés után is.

Intergate 2000 Bt

Intergate 2000 Bt

Teljeskörű szolgáltatást kínálunk társas és egyéni vállalkozóknak: - Cégalapítás - Könyvelés - Bérszámfejtés Ráadás: minden új ügyfelünknek a domain regisztrációt és a tárhely díját egy évig mi fizetjük!

Interholding Kft

Interholding Kft

Statikus tárhelyek; 100 MB, 300 MB, 500 MB vagy 1 GB, 1. 000 Ft/évtől** korlátlan forgalom, spam és vírus szűrés !!! Dinamikus tárhelyek; 500 MB, 1 GB, 2 GB vagy 3 GB tárhelyek, 6,000 Ft/évtől** korlátlan e-mail*, korlátlan aldomain*, korlátlan forgalom, spam és vírus szűrés !!! Multi domain tárhelyek; 1 GB/3 domain, 2 GB/6 domain, 3 GB/9 domain vagy 5 GB/15 domain egyetlen egy tárhelyen, havi 2.000 Forintól** korlátlan e-mail*, korlátlan aldomain*, korlátlan forgalom, spam és vírus szűrés !!! A viszonteladói csomagunk egyedülálló árakkal varja azokat a leendő ügyfeleinket akik beruházás nélkül szeretnének a saját üzletüket elindítani. Választható csomag; 10 Gigabyte-tól, 100 Gigabyte-ig. * Korlátlan: a kiválasztott tárhely méreteig. ** A feltüntetett ár nem tartalmazza az ÁFA-t.

Jáde zálogház, ékszerház

Jáde zálogház, ékszerház

A jade név spanyol eredetű, a piedra de ijada, azaz "ágyékkő" jelentésű szóból származik, mivel vesebántalmak, derékfájás és kólika elleni védőszernek tartották, amulettet készítettek belőle. A magyar jáde alak Weöres Sándor kínai műfordításainak köszönhetően terjedt el, mindaddig az angol eredetű jade volt használatos nyelvünkben. Jáde névvel igen sok ásványt illetnek tévesen. Könnyen összekeverhető más, megjelenésében hasonlatos ásvánnyal - pl. a nefrittel, melyet szintén vesebetegségeket gyógyító amulettként alkalmaztak, neve is a nephros "vese" jelentésű szóból származik - , talán éppen ezért terjedt el a jáde szó a két ásvány összefoglaló neveként, s lett valódi jádéból jadeit. A jáde, illetve jadeit nátrium- és alumínium-szilikát, de szerkezetébe beépülnek más elemek is, s ez biztosítja a változatosnál változatosabb színeit. Selymes gyöngyházfényű ásvány, különböző zöld és zöldesfehér árnyalattal. Nem ismeretlen azonban a fehér, sárga, narancs, rózsaszín, vörös, ibolya és fekete színváltozat sem. Szerkezetének köszönhetően károsodás nélkül viseli a rá nehezedő nyomást, rugalmassága pedig az acélét is meghaladja...

Hirdetés
Jenei Árnyékolástechnika Kft.

Jenei Árnyékolástechnika Kft.

Az erőteljes növekedést nem csak szerkezeti átalakulás, hanem új beruházások és munkaerőbővítések követték. Ennek folyományaként 1998-ban új telephelyre költöztünk, ahol ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálásának és a gyártótechnológiák jó elhelyezésének érdekében bemutató terem, irodák és műhelyek létesültek." . A töretlen dinamizmusnak köszönhetően a megalapított létsítmények 2003-ban kibővültek egy ezer négyzetméter befogadó képességű gyártó, raktározó és szolgáltató csarnokkal...

Kedvence Web-Shop

Kedvence Web-Shop

Szolnok meghatározó díszállat kereskedése vagyunk immár 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött. 2005 óta üzemeltetjük internetes áruházunkat ahol többek között akvárium szett, kutyatáp, macskaajtó, kutyaház, kutyaajtó, terrarisztika, akvarisztika, kalitka, szállító box, kerti tó, szivattyú, rágcsáló kategóriákban több mint 2000 termék közül választhatnak vásárlóink.

Modul Kft.

Modul Kft.

A MODUL Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban belföldi magántulajdonú, családi vállalkozás. Tevékenységünket, 2001 óta, az ISO 9001: 2000 Minőségügyi rendszer keretén belül folytatjuk. Fő tevékenységünk a könnyű fémszerkezetek gyártása. Elsősorban idomacélból, lemezből, huzaláruból állítjuk elő termékeinket, de az alumínium öntött és precíziós acélöntvények gyártásában, és megmunkálásában is több éves tapasztalatunk van. A felületkezelést porszórással végezzük RAL színskála szerinti színekben, kül és beltéri felhasználásra, több mint egy évtizedes tapasztalattal. Ezen kívül, termékeinket tűzihorganyzott és galvanizált kivitelben is tudjuk szállítani. A 40 fő foglalkoztatott létszám, és a nagy létszámú beszállítói kör álltal előállított termékek 70%-át közvetlen exportra szállítjuk, elsősorban az EU. országaiba. A termelés egy 14.000 m2-es területen levő 1800 m2-es épületegyüttesben történik. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy céljai megvalósításához, a Mi csapatunk hozzá tudna járulni, akkor a kapcsolat-felvételi lehetőségek valamelyikével keressen meg bennünket.

Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt.

Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt.

A szolnoki székhelyű NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság az ezredfordulón ünnepelte fennállásának 50. évét. A társaság mintegy 32 ezer hektár állami erdő kezelését végzi Pest megye déli részén és Jász-Nagykun-Szolnok megye egész területén. Tevékenységünket három egység: a Szolnoki Erdészet, a Pusztavacsi Erdészet, a Monori Erdészet működése révén látjuk el.

Ronor Szerszám Kft.

Ronor Szerszám Kft.

Mitől különlegesek a DEWALT CENTEREK? A boltban lévő személyzet különleges DEWALT trainingen vesz részt. A DEWALT termékek magas fokú ismerete. Új termékek bemutatása, promotálása. A teljes DEWALT gép és tartozék szortiment megtalálható. 5 csillagos Ajánlatok " csak a CENTEREK-nél. DEWALT a radiálkörfűrész feltalálója: A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával. DEWALT a szakemberek szolgálatában: A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára...

Schiedel kémény forgalmazás, beépítés

Schiedel kémény forgalmazás, beépítés

Új kandallójához megfelelő kéményre lenne szüksége? Felújítaná otthona fűtési rendszerét? Kínálatunkban korszerű és energiatakarékos elemes és Schiedel kéményeket is talál! Termékeink minden biztonsági előírásnak megfelelnek, így nem kell tartania az esetleges szén-monoxid szivárgástól. Felkészült szakembereink hasznos tanácsokkal segítenek a kémény vásárlás során. A tartós samott kerámiából készült modellek akár 30 év garanciával is elérhetők! Gyors és pontos kémény építés, bontás és szigetelés.

Szolnokfa - fatelep

Szolnokfa - fatelep

Egyedülálló választékunkban kiemelt szerepet tölt be a fenyő fűrészáru, lambéria és hajópadló. Ácsoknak és barkácsolóknak frissen vágott és fűrészelt fenyőárut heti rendszerességgel szállítunk partnereinknek. Asztalosoknak műszárított szélezetlen borovi padlót forgalmazunk minden minőségben. Gipszkartonozással foglalkozó szakemberek számára szép körfűrésszel vágott léceket, staffnikat biztosítunk az egyszerű összeszereléshez. További termékeink osb lap, zsindely, tetőfólia, csavar, szög, ácskapocs, kalodás tűzifa, ereszcsatorna, bádogos ipari termékek. A nálunk vásárolt faanyagot igény szerint tűz és gombásodás elleni kezeléssel látjuk el amihez szakhatósági engedélyeket adunk. Gyalulás és egyéb felületi megmunkálásokat rövid határidővel vállalunk.

Tisza Nyomda Kft.

Tisza Nyomda Kft.

A Tisza Nyomda Kft-t a MOL RT alapította 1995-ben, a cég jogelődje az NKFV Nyomda 1971-ben létesült. Fő tevékenységi körünk az általános nyomdaipari termékgyártás, kiemelten a színes brossúrák, könyvek, művészeti katalógusok, naptárak, szóróanyagok nyomtatása. B/2 és B/3-as öt, illetve négyszínnyomó gépeinkkel az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer keretein belül végezzük a nyomtatást és a további feldolgozást. Rendelkezünk több egyszínnyomó géppel, illetve kötészeti alapgépekkel.

Tuti menü